Waar kunnen wij bij u helpen?

Samen met de zorgprofessionals van Intercare Revalidatie zet u de eerste stappen naar een actiever en prettiger leven. Het is het begin van een spannende zoektocht naar uw persoonlijke kracht en mogelijkheden en wij ondersteunen u hierbij met onze kennis en ervaring. De hindernissen – pijn, angst, onvermogen – die wij onderweg tegenkomen, zijn onderdeel van het avontuur. We brengen ze in kaart en bekijken samen hoe u er minder last van kunt hebben. Herkent u één van de onderstaande klachten? Dan kunnen wij u helpen!

Pijn bij bewegen:
Rug-, schouder-, heup- en knieklachten en andere problemen aan spieren, pezen en gewrichten.

Onverklaarbare klachten
Onverklaarbare klachten als whiplashsyndroom, fibromyalgie, CANS/ RSI, prikkelbare darm (SOLK).

Psychische klachten
Stressklachten, burn-out, rouw- en verliesverwerking, angststoornissen en problemen op het werk of in de privésfeer.

Overige klachten en aandoeningen
Staat uw klacht hier niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken op 088 808 78 08 of stuur een mail naar info@inter-care.nl.

Revalidatie

Revalidatie bij Intercare Revalidatie is een combinatie van begeleide training en gesprekken met onze professionals. Werken aan zowel lichaam als geest dus, met als doel om, zo veel als mogelijk, de kwaliteit van leven weer te herstellen.

Revalidatie bij Intercare Revalidatie kan op verschillende manieren:

  • Monodisciplinair bij de fysiotherapeut.
  • Een medisch revalidatie traject, een multidisciplinair maatwerkprogramma voor u wordt gemaakt.U kunt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen bij Intercare Revalidatie waarbij wij samen met u kijken wat het beste past bij uw situatie en klachten.

Contact ons

Voor het inplannen van een afspraak op een van onze locaties kunt u bellen met 088 808 78 07, of een bericht sturen naar: info@inter-care.nl.
Contact