Waar kunnen wij bij u helpen?

Heeft uw werknemer langer dan twaalf weken pijn? Dan heeft hij of zij officieel last van chronische pijn. Een onzichtbare aandoening die de kwaliteit van leven aantast. De oorzaak is lang niet altijd bekend, maar chronische pijn kan onder meer ontstaan door rugletsel, reuma, een infectie, kanker of andere aandoeningen.

Heeft uw werknemer last van:

  • Pijn bij bewegen: 

Intercare Revalidatie helpt bij rug-, schouder-, heup- en knieklachten en andere problemen aan spieren, pezen en gewrichten.

  • Chronische klachten

Intercare helpt bij de gevolgen van reumatische aandoeningen, osteoporose en allerlei andere chronische klachten.

  • Onverklaarbare klachten

Intercare helpt bij onverklaarbare klachten als whiplashsyndroom, fibromyalgie, CANS/ RSI, chronische vermoeidheid, prikkelbare darm (SOLK).

  • Overige klachten en aandoeningen

Ook bij overige klachten kan uw weknemer gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Er kan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek worden ingepland via info@inter-care.nl of telefonisch via 088 808 78 08.

Dreigend verzuim

Klachten aan het bewegingsapparaat en chronische aandoeningen leiden tot forse financiële risico’s voor de werkgever. Wilt u als werkgever uw werknemer ondersteunen om zo snel mogelijk weer terug te keren naar het werk? En denkt u dat het inzetten van de interculturele ervaring en expertise van Intercare Revalidatie hierin het verschil kan maken? Dan plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Resultaatgarantie

Intercare Revalidatie kan in overleg met werkgever en werknemer, wanneer onze inschatting bij intake daar aanleiding toe geeft, resultaatgaranties afgeven voor werkhervatting bij verzuim of behoud van werk bij dreigend ziekteverzuim. Onze werkwijze is glashelder en resultaatgericht. Bij het opstellen van ons effectieve Plan van Aanpak, geven wij naast onze begeleiding in dit traject duidelijk aan welke verantwoordelijkheden daarbij worden belegd bij werknemer en werkgever.

Contact ons

Voor het inplannen van een afspraak op een van onze locaties kunt u bellen met 088 808 78 07, of een bericht sturen naar: info@inter-care.nl.
Contact