Fysiotherapeutische begeleiding

Onze fysiotherapeuten begeleiden de werknemer met een aanpak over twee schijven. Enerzijds wordt de werknemer met gerichte trainingsoefeningen geholpen om zijn of haar belastbaarheid te vergroten, uiteraard binnen de fysieke mogelijkheden van de aandoening.

Anderzijds wordt de cliënt voorgelicht in de mogelijkheden om door sturing van eigen gedrag invloed te hebben op de mate van manifestatie van de klachten. Zo wordt bereikt dat de werknemer zelfstandiger kan functioneren en meer voldoening uit zijn of haar leven kan halen.

Onze fysiotherapeuten hebben ervaring met de culturele achtergrond van de werknemer en kunnen ook zijn of haar moedertaal spreken. Hierdoor zijn zij beter in staat om de motieven van de werknemer te begrijpen en effectiever te communiceren maar ook zodat de cliënt zijn of haar leven weer op de rit krijgt.

Psychologische begeleiding

Onze psychologen begeleiden uw werknemer op het mentale vlak. In gesprekken wordt de werknemer geholpen om hetgeen hem of haar is overkomen te plaatsen en te accepteren. Ook wordt de werknemer begeleid in het vinden van nieuwe doelen voor het leven na de tegenslag, die hem of haar is overkomen. Ook hier geldt dat, doordat de psychologen de culturele achtergrond van de cliënt kennen en de moedertaal van de werknemer spreken, zij beter in staat zijn om zich in zijn of haar situatie te verplaatsen en daardoor effectiever te communiceren.


Contact ons

Voor het inplannen van een afspraak op een van onze locaties kunt u bellen met 088 808 78 07, of een bericht sturen naar: info@inter-care.nl.
Contact