Inter-Focus interculturele expertise

Clienten en opdrachtgevers profiteren van de samenwerking tussen Intercare en Inter-Focus Intercultureel Expertisebureau. Het bureau bevordert de re-integratie van arbeidsongeschikte personen met een migratieachtergrond terug in het arbeidsproces (Lees meer)

Synergievoordelen voor clienten:

  • Culturele sensitiviteit: u profiteert van de kennis en ervaring van beide partnerorganisaties Intercare en Inter-Focus. U krijgt toegang tot een gezamenlijk cultureel sensitieve zorg en re-integratieprogramma’s met diverse culturele achtergronden.
  • Versterkte expertise: doordat kennis en ervaring wordt gedeeld krijgt u als client toegang tot innovatieve benaderingen voor de behandeling van cliënten met chronische pijn en (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid.
  • Verbeterde coordinatie van zorg: door samen te werken bieden Intercare en Inter-Focus een naadloze overgang en gecoördineerde zorg aan clienten die zowel fysieke als psychologische begeleiding nodig hebben tijdens het re-integratieproces.
  • Gepersonaliseerde ondersteuning: samenwerking stelt beide organisaties in staat u als cliënt op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning te bieden die rekening houdt met zowel de fysieke als de psychologische aspecten van hun situatie.

Contact ons

Voor het inplannen van een afspraak op een van onze locaties kunt u bellen met 088 808 78 07, of een bericht sturen naar: info@inter-care.nl.
Contact