De werkwijze van Intercare Revalidatie

Fysiotherapeutische begeleiding
Onze fysiotherapeuten helpen u met een intensief trainingsprogramma om u fysiek zo veel als mogelijk uw oude ‘ik’ weer terug te laten vinden. Hiertoe beschikken zij over moderne trainingsfaciliteiten voor oefeningen om u te helpen uw grenzen te herkennen en verleggen.

Ook bespreken onze fysiotherapeuten met u welke invloed u zelf kunt hebben op uw klachten om u te helpen optimaal te kunnen functioneren binnen uw eigen fysieke
grenzen.

Omdat onze fysiotherapeuten ervaring hebben met uw culturele achtergrond en uw moedertaal spreken, weten zij welke specifieke aspecten van deze culturele achtergrond een rol kunnen spelen bij de beleving van uw klachten en hoe hier mee om te gaan.

Psychologische begeleiding
Onze psychologen begeleiden u bij de mentale kant van uw klachten. Zij kunnen u helpen bij de acceptatie van de tegenslag, die u heeft ervaren, en de gevolgen hiervan op uw leven.

Verder kunnen onze psychologen u helpen om nieuwe doelen te vinden voor uw leven na deze tegenslag. Ook hier geldt dat onze psychologen bekend zijn met uw culturele achtergrond en uw moedertaal spreken, waardoor zij beter in staat zijn om uw beweegredenen te herkennen en te begrijpen.  

24 uur per dag, 7 dagen per week
We bieden onze begeleiding niet alleen op de Intercare Revalidatie locaties, maar ook thuis, buiten, op de werkplek en online. Onze zorgprofessionals begeleiden u 24 uur per dag en 7 dagen per week volgens de nieuwste inzichten en innovatieve technologieën. Zodat u uw individuele gezondheidsdoel – bijvoorbeeld een actief en werkzaam leven – bereikt.

In de meeste gevallen worden de behandelingen van Intercare Revalidatie vergoed door de verzekeraar. Indien u vragen heeft omtrent de vergoedingen, laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken op 088 808 78 08 of stuur een mail naar info@inter-care.nl.

Contact ons

Voor het inplannen van een afspraak op een van onze locaties kunt u bellen met 088 808 78 07, of een bericht sturen naar: info@inter-care.nl.
Contact